Nepieciešams: 3 bietes 200g krabju nūjiņu 200g kūpināta siera Ķiploki Majonēze
Pagatavošana: Novārām bietes. Atdzesējam, sarīvējam. Pievienojam ķiplokus un majonēzi, samaisam. Ļaujam ievilkties. Pa to laiku smalki sagriežam krabju nūjiņas un uz rupjas rīves sarīvējam sieru. Bietēm pievienojam krabju nūjiņas un sieru, samaisam. Pārberam ar sarīvētu sieru. |
Komentāri (0) | 2010-07-19 14:12 | Skatīts: 1388x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
Biešu pīrāgs. Nepieciešams: Milti - 180g. Olas - 4 Cukurs - 200g Bietes - 100g sarīvētas uz smalkās rīves Sviests - 75g izkausēts Irdinātājs - 2 tējk. Kakao - 2 ēd.k.
Pagatavošana: Olas sakuļam ar cukuru, pievienojam atdzesētu izkausētu sviestu un sarīvētas bietes. Labi samaisām. Pievienojam irdinātāju un kakao, miltus un visu labi samaisām līdz rodas viendabīga masa. Mīklai jābūt krējuma konsistencē. Lejam ietaukotā forma, cepam vidējā karstumā līdz gatavs. ... |
Komentāri (0) | 2010-07-19 14:07 | Skatīts: 1134x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
Zaļie salāti Sastāvs: 3 mazsālīti vai salīti gurķi pētersīļi un dilles, zaļie lapu salāti 1 vidēja lieluma sīpols 1 ēd.k. olīveļļas vai saules puķu eļļas, citrona sula
Pagatavošana: Gurķus sagriežam nelielos kubinos, zaļumus sasmalcinam, petersīļu jabūt mazliet mazāk par dillēm, salāta garša būs maigāka, sīpolu sagriežam un aplaucējam ar karstu ūdeni, lai noņemtu rūgtumu, pievienojam gurķus un zaļumus, ... |
Komentāri (0) | 2010-07-07 20:34 | Skatīts: 1713x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
Kabaču salāti ar augu eļļu Nepieciešams: 1 cukini, 2 ēdamkarotes augu eļļas, 1 tējkarote 3% etiķa, pētersīļi un dilles, pipari un sāls pēc garšas. ... |
Komentāri (0) | 2010-07-07 16:45 | Skatīts: 5463x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
30 redīsiem: 3 -9 %etiķis - 2 ēd.k. Sojas mērce - 2 ed.k. Sāls - 1 tējk. Cukurs - 1 ēd.k.
Proporcijas var variēt. Izmazgātu redīsu griežam šķēlītēs, sagatavojam marinādi, uzlejam redīsiem un labi izmaisām. Liekam uz diennakti ledusskapī. Kad redīsi izdalīs sulu, vēlreiz jāapmaisa. Marinētus redīsus var pasniegt kā uzkodas gan pie šašlika, gan gaļas ēdieniem. |
Komentāri (1) | 2010-07-04 14:25 | Skatīts: 28402x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
500 g - smalki sagrieztu kartupeļu; 500 g - sagrieztu tomātu; 4 - lieli sīpoli; 1 - citrona daiva; 1 - seleriju sakne; pētersīļi; 2 - nemalti melnie pipari; 3 ēd.k. - sviesta; 4l - ūdens; sāls pēc garšas.
Pagatavošana: Kastrolī liekam - kartupeļus, sakapātus sīpolus, seleriju, pētersīļus, pārlejam ar ūdeni. Vārām 1.st. pievienojasm tomātus un vārām vēl vienu stundu. Nolejam šķidrumu, pielejam atpaka ... |
Komentāri (0) | 2010-07-03 13:47 | Skatīts: 1052x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
Uz 1 kg burkānu: 1 ēd.k. ķimeņu, koriandra, diļļu vai anīsa, citrons. Pagatavošana: Burkānus izmazgājam un notīrām, sarīvējam. Ievietojam emalētā traukā, pievienojam nedaudz ūdens un vārām uz lēnas uguns. Kad burkāni paliek mīksti, pievienojam sarīvētu citronu un vārām līdz mīksti. Gatavajā, karstajā massā pievienojam kafijas dzirnaviņās sasmalcinātas garšvielas, labio samaisām un ietinam salvetē, izveidojam formu un liekam virsū svaru. Pēc trim ... |
Komentāri (0) | 2010-07-03 13:38 | Skatīts: 1449x Ieteikt draugiem TweetMe
|
|
|