Mans dārzs

 

Zaļie salāti un kā tos pagatavot


Zaļie salāti
Sastāvs: 3 mazsālīti vai salīti gurķi
pētersīļi un dilles,
zaļie lapu salāti
1 vidēja lieluma sīpols
1 ēd.k. olīveļļas vai saules puķu eļļas, citrona sula

Pagatavošana: Gurķus sagriežam nelielos kubinos, zaļumus sasmalcinam, petersīļu jabūt mazliet mazāk par dillēm, salāta garša būs maigāka, sīpolu sagriežam un aplaucējam ar karstu ūdeni, lai noņemtu rūgtumu, pievienojam gurķus un zaļumus, pēc garšas pielejam eļļu. Uz šķīvja kārtojam salātu lapas, pa virsu liekam gurķus, kas sajaukti ar zaļumiem, sīpolu un eļļu un pārlejam ar citrona sulu.
Komentāri (0)  |  2010-07-07 20:34  |  Skatīts: 1713x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ