Mans dārzs

 

Marinēti redīsi


30 redīsiem:
3 -9 %etiķis - 2 ēd.k.
Sojas mērce - 2 ed.k.
Sāls - 1 tējk.
Cukurs - 1 ēd.k.

Proporcijas var variēt.  Izmazgātu redīsu griežam šķēlītēs, sagatavojam marinādi, uzlejam redīsiem un labi izmaisām. Liekam uz diennakti ledusskapī. Kad redīsi izdalīs sulu, vēlreiz jāapmaisa. Marinētus redīsus var pasniegt kā uzkodas gan pie šašlika, gan gaļas ēdieniem. 
Komentāri (1)  |  2010-07-04 14:25  |  Skatīts: 28401x         Ieteikt draugiem       TweetMe
RocioXRuma* - 2016-12-01 10:05
Hi! Where I can download the XRumer 12? This URL is not working - http://freecheapxrumer.com/ :(


- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ