Mans dārzs

 

Ķiploki korejiešu gaumē


Ķiploki rupjās daiviņās
Marinādei
120 ml etiķa (vislabāk rīsu)
120 ml sojas mērces
1 ēdamkarote cukura
1 tējkarote sāls

Gatavojam marinādi. Katliņā lejam rīsu etiķi un sojas mērci, pieberiet sāli, cukuru un samaisiet. Vāriet, kamēr marināde samazināsies uz pusi.
Nomazgājam ķiplokus un sterilizētās burciņās liekam veselas galviņas. Uzlejam marinādi un hermētiski aizvākojam. ēšanai derīgi pēc 2 mēnešiem.  
Komentāri (0)  |  2010-08-31 22:32  |  Skatīts: 1129x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ