Mans dārzs

 

Kabaču ēdieni II. Kabaču pīrāgs.


Nepieciešms: 2 vidējus kabačus kefīrs - 750 g 3 tomāti 2-3 olas dilles, pētersīļi 2 daivas ķiploka sāls, pipari 100 - 150g rīvēta siera Pagatavošana: Kabačus griežam plānos gredzenos, liekam ar eļļu iesmērētā cepešpannā. Pa virsu liekasm sagrieztus tomātu. Sakuļam olas, pievienojam ķefīru, sasmalcinātus ķiplokus, zaļumus, sāli, piparus. Visu samaisām, aplejam kabačus. Pārberam ar rīvētu sieru. Liekam sakarsētā cedpeškrāsnī uz pusstundu.
Komentāri (0)  |  2010-08-05 13:34  |  Skatīts: 3101x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ