Kabaču ruletes
Indegrienti: 1 kabacis 2 burkāni 1sīpols 2 daiviņas ķiploka dilles 2 tējk. dabiskās tomātu pastas 3 tējk. sojas mērces Augu eļļa cepšanai Pipari Sāls
Pagatavošana: Kabaci sagriežam plānās strēmelēs, garumā. Sālām un apcepjam nelielā eļļas daudzumā. Gatavus kabačus kārtojam uz papīra salvetes, lai liekā eļļa notecētu. Burkānus sarīvējam uz rupjas rīves, sīpolu smalki sagriežam. Cepjam nelielā eļļas daudzumā 7 - 8 minūtes. Pievienojam sojas mērci un tomātu pastu. Ja nepieciešams vēlreiz pasālām. Sautējam dārzeņus 1 minūti. Beigas pievienojam melnos piparus. Ļaujam atdzist. Dārzeņniem klāt liekam ķiplokus, sasmalcinātus vai izlaistus caur gaļas maļamo mašīnu un smalki sakapātas dilles. Izsmaisām. Uz kabača malas liekam mazliet pildījuma un sarullējam. |
|