Kabaču un kartupeļu kotletes
Pagatavošanai nepieciešams: 500g kabaču 3-4 kartupeļi 3 olas 2 gl augu eļļas 4 gl. miltu 1 gl.krējuma sāls, pētersīļi, salāta lapas
Pagatavošana: Kabačus notīram, sarīvējam uz rupjas rīves. Kartupeļus novāram, labi samīcīt vai izlaist caur gaļas mašīnu. Kabačus un kartupeļus saliekam kopā, pievienojam 2 olas, sakapātus zaļumus, 1 ēd.k. miltu, sāli, piparus. Galdam uzberam miltus, liekam virsū masu un veidojam kotletītes. Uzputojam olu, apviļājam tajā kotletes un panējam miltos. Cepjam. Kārtojam šķīvjos, rotājam ar salātu lapām, atsevišķi pasniedzam krējumu. Gatavs!!!!!!!! |
|