Mans dārzs

 

Kabaču ievārījums


Nepieciešams:
1kg kabaču
800-1kg cukura
1 citrons

kabačus nomizojam un izņemam sēklas. Sagriežam kubiņos. Citronu nomazgājam un sagriežam smalkākos gabaliņos. Visu liekam kastrolī un aizberam ar cukuru. Atstājam uz nakti vai vismaz uz 1 stundu līdz rodas sula. Liekam vārīties. Vārām 40 minūtes. Karstu lejam burciņās un aizvākojam. Burkas ieteicams sterilizēt.

No 1 kg kabaču sanāk apmēram 2 - 2,5 puslitrīgās burciņas ar zeltainu ievārījumu.  
Komentāri (0)  |  2010-07-27 22:26  |  Skatīts: 2111x         Ieteikt draugiem       TweetMe
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ